hero-veendesign-21-cirrus

Over ons

Maatwerk is onze standaard

Veen Design verzorgt duurzame oplossingen en een zinvolle invulling op openbare ruimtes en schoolpleinen. We hebben een uitgebreid assortiment accessoires en opties om de buitenruimte optimaal te benutten en volledig in te richten naar uw wensen.

In materiaalkeuze en vormgeving herkent u direct het straat- en parkmeubilair. We koppelen vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid aan een aantrekkelijke prijsstelling. Veen Design biedt u maatwerkoplossingen zonder meerkosten voor ontwerp en ontwikkeling.

De producten hebben een lange levensduur en zijn duurzaam, weerbestendig én onderhoudsarm. De productlijnen Alto en Cirrus worden in Nederland geproduceerd.

Het assortiment is gebaseerd op drie productlijnen: de Stratus, de Alto en de Cirrus collectie. Daarnaast hebben we ook een speciale wonderbank. Een wonderbank past overal. Ontdek ons uitgebreide assortiment gebaseerd op drie de productlijnen.

Werkwijze en 3D-ontwerp

Veen Design verzorgt advies op maat. We zijn graag betrokken bij het creëren of herinrichten van een nieuwe leefomgeving, zoals op school- of speelpleinen en openbare ruimtes. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die er zijn om de ruimte in te richten. We inventariseren uw wensen. Als de situatie erom vraagt maken we voor u visualisaties in de vorm van 3D-impressies van de ruimte.

We doen een voorstel voor de meubelen en houden rekening met de plaatsing, beschutting, vormgeving en het beschikbare budget. We laten alles naadloos op elkaar aansluiten. Maatwerk is bij ons standaard. Ons unieke bouwsysteem maakt het mogelijk voor iedere situatie een passende maatwerkoplossing te creëren. Uw wens is onze uitdaging.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn gevisualiseerd in een 3D-ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Duurzaam

Veen Design maakt voor haar producten gebruik van duurzame materialen. De metalen onderdelen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat . De poedercoating is voorzien van UV stabilatoren en heeft een laagdikte van minimaal 155 mu. Roestvorming en verkleuring wordt op deze manier maximaal voorkomen. Alle bevestigingsmiddelen zijn van RVS.

Materiaalspecificaties:

  • Dikwandige buizen en kokers St.37
  • RVS antidiefstal bevestigingsmiddelen
  • Oppervlaktebehandeling scouperen en poedercoaten (RAL kleuren mogelijk)